КМП БИЛД е създадена от колектив инженери. Те са с опит в строително-ремонтните дейности над 10 години, което е важно за нас.

Дълго време работехме за чуждестранни фирми. Накрая взехме решение да създадем своя собствена. Нашата цел е максималната ефективност на предлаганите услуги, посредством компетентни и адекватни решения за Вашия дом, офис. Бизнес сграда или предприятие на достъпни за Вас цени. Ние се стараем да бъдем максимално близо до желаната от Вас визия. За нас е важно да предоставим сигурност на работната среда, както за нашите клиенти, така и за нашите работници. Ценностите за нас се коренят в професионализма, високата компетентност, постоянното усъвършенстване качеството на предлаганите услуги и удовлетворението от добре свършената работа. В резултат на това градим отношения, базирани на доверие и лоялност. Всеки наш екип се стреми да свърши работата си бързо, професионално и коректно. Винаги търси обратна връзка, за да се увери, че всичко е минало както трябва и клиентът е напълно удовлетворен от свършената работа.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти . На нашата Facebook страница ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.