Шпакловането е неизменен процес в ремонтната дейност. Шпакловката може да бъде както вътрешна, така и външна.  Външната шпакловка обикновено се прави върху изолации или варови мазилки по фасадите на сградите. След като основата е шпакловка, е готова за финално покритие като фасадни мазилки, фасадни бои и други. Вътрешната шпакловка също така служи като предфинално покритие, за нанасянето на латекс, тапети или други декоративни мазилки.

Контактна форма


  Лице за контакт:


  Телефон:


  E-mail:


  Съобщения:

  Цялостна мазилка: Експертно майсторство за вашите вътрешни и външни стени

  Добре дошли в страницата ни за шпакловъчни услуги! Ние предоставяме набор от професионални услуги, за да отговорим на всичките ви нужди от мазилка, покривайки всичко от вътрешна мазилка до екстериорна мазилка. Нашите опитни майстори са посветени на предоставянето на висококачествени покрития, съобразени с вашите специфични нужди и вкусове.

  Нашите услуги за мазилка

  Независимо дали обновявате исторически имот, поправяте щети или създавате нова сграда, нашите услуги за мазилка могат да предложат естетически привлекателно и дълготрайно решение. Ето само част от услугите, които предоставяме:

  Вътрешни мазилки

  Нашите експертни мазилки могат да приложат набор от техники за шпакловане на вашите вътрешни стени и тавани, осигурявайки гладко или текстурирано покритие, в зависимост от вашите предпочитания.

  Външни мазилки

  Ние сме специализирани в различни техники за мазилки, от традиционен пясък и цимент до модерни мазилки на основата на силикон. Нашите мазилки са устойчиви на атмосферни влияния и могат значително да подобрят външния вид на вашия имот.

  Ремонт и реставрация на мазилка

  Ние разбираме важността на опазването на архитектурното наследство. Нашият квалифициран екип може да ремонтира и реставрира вашата мазилка, запазвайки нейния автентичен вид и структурна цялост.

  Монтаж и ремонт на гипсокартон

  В допълнение към традиционната мазилка, ние предлагаме професионални услуги за гипсокартон, включително монтаж и ремонт. Това е по-бърз, по-модерен метод за създаване на гладко покритие за вашите стени и тавани.

  Декоративна мазилка

  Нашите майстори са умели в декоративната мазилка, създавайки уникални декоративни елементи като корнизи, таванни рози и други архитектурни корнизи.

  ЧЗВ за Шпакловане

  Да, ние предоставяме услуги за мазилка за всички видове имоти – от малки домашни проекти до големи търговски сгради.
  Времето за съхнене може да варира в зависимост от вида на използваната мазилка и условията на околната среда. Повечето мазилки обаче отнемат около 2-3 дни, за да изсъхнат напълно.
  Използваме различни видове мазилки в зависимост от изискванията на проекта, включително гипсови, варови и мазилки на циментова основа. Ние ще изберем най-подходящата мазилка за вашите нужди.
  Преди нашия екип да пристигне, уверете се, че зоната, която ще се измазва, е възможно най-чиста. Премахнете всякакви мебели, картини или други предмети от стаята. Ако това не е възможно, преместете ги в центъра на стаята, така че да са доста далеч от стените.

  Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

  Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

  Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

  Контактна форма


   Лице за контакт:


   Телефон:


   E-mail:


   Съобщения: