Импрегнирането, финото шпакловането и боядисването са трите основни стъпки, които съпътстват направата на декоративни мазилки. Всеки един от тези процеси се характеризира със свои специфични черти и особености. Те трябва да се спазват, така че да се стигне до изработката на възможно най-доброто постижение. Най-общо декоративните мазилки за вътрешно приложение се делят на два вида- Текстурни (за постигане на релеф) и структурни (за постигане на бразди).

Първият вид е гранулна мазилка. Тя е подобна на тесто смес, в която има частици от пясък, камък, гранит и слюда. Сместа се предлага готова за употреба и не изисква допълнителна подготовка преди нанасяне. Тези мазилки придават голяма дълбочина, а бавното съхнене на формулата улеснява създаването на желаната текстура. Структурната мазилка е доста по-специфична. Повърхностния слой има неравномерен зърнест вид, заради съдържанието на кварцови гранули, чиято големина може да варира от 0,6 до 3мм.

Декоративни мазилки днес са не само доста популярни, но и предлагат повече възможности за развитие и разнообразие в сферата на вътрешния и външен дизайн. Едни от популярните продукти са венецианските и италианските. Благодарение на тях става възможно пресъздаването на епохи от близкото и далечното минало.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.


    Лице за контакт:


    Телефон:


    E-mail:


    Съобщения: