КМП Билд предлага цялостно изграждане на стени, куфари, предстенни обшивки, тавани и таванни фигури от гипсокартон. Гипсокартонът е универсален строителен материал. Използва се за вътрешна употреба, като с негова помощ най-често се облицоват тавани и стени. Гипсокартонът е чудесен заместител на вароциментови вътрешни мазилки, турбозолни гипсови вътрешни мазилки и тухли. Широко разпространен е в административни сгради като с гипсокартон се правят преградни стени. При него изцяло имаме сухи строително монтажни дейности. По този начин значително се скъсява технологичното време за набиране на якост и съхнене преди последващи операции.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталации, ВиК услуги, ремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.