Всички сме чували твърдението, че водата винаги си прокарва път. Е, това на 100% е така!
А веднъж проникнала в конструкцията, водата и остатъчната влага носят само негативи и в даден момент ни изправят пред нуждата от скъпо струващи ремонти. Именно поради тази причина, хидроизолацията е добра превенция и защита от влага. Тя трябва да се разглежда като инвестиция. Макар и неусетно, се изплаща многократно само в рамките на няколко години.

Щом стане въпрос за негативното влияние на водата и влагата, трябва да се отбележи едно. Това, че покривите, и в частност плоските покривни конструкции, са едни от най-често засяганите зони от конструкцията на една сграда. Този тип площи са типични за множество от жилищните сгради в България, като старите панелни блокове например. Те често стават жертва на проблеми в следствие на насъбрал се сняг или застояла вода, за това е необходимо да се направи хидроизолация.

В комбинация със зле функционираща дренажна система или компрометирано хидроизолационно покритие, плоските покриви често се оказват критични точки, през които проникването на влага води и до най-сериозни щети. Жилищните пространства на
последните етажи, таванските и помещенията в съседство – всички те търпят последствията от проникналата влага.
Хидроизолация представлява рулонни материали, които се монтират върху обекта чрез залепване с горещ битум или газопламъчно нагряване.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да се свържете с нас през страницата Kонтакти. На нашата Facebook страница ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталации, ВиК услуги, ремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.