Колко струва цялостен ремонт на апартамен?

Колко струва цялостен ремонт на апартамен?

Жилищните ремонти са нещо неизбежно. Понякога те биват извънредни, а друг път планувани. Когато се решите да стартирате ремонт на Вашето жилище, първо определяте бюджета си. След това започвате да търсите фирма, която да отговаря на изискванията Ви. Доста често се среща разминаване между бюджета, с който разполагате и цените на услугите за дейностите, от които имате нужда. Когато става въпрос за цялостен ремонт на апартамент, доста хора не взимат предвид някои важни фактори. В тази статия сме отговорили на един от най-често задаваните въпроси, според клиентите  – “Колко струва цялостен ремонт на апартамен?“.

През кои етапи ще преминем

Цялостния ремонт на един апартамент или къща се разделя на няколко етапа:

  • Първият етап е премахване на всички стари мебели, сваляне на тапети и плочки, бутане на неносещи и преградни стени, премахване на врати и дограми;
  • Вторият етап е монтирането на нови дограми, изграждане на ел. инсталации, ОВК инсталации и ВиК инсталации;
  • Трети етап е поставяне на вътрешна и външна изолация, топлоизолация, хидроизолация, изправяне на стени и изравнянване на пода при необходимост;
  • Четвърти и последен етап е боядисвасне, лепене на тапети, поставяне на плочки, монтаж на осветителни тела, налагане на подова настилка и монтаж на електроуреди.

Строго индивидуално е колко струва цялостен ремонт на апартамен. За калкулиране на цена е необходимо да се знае квадратурата на жилището, какви са плановете за ремонта и колко наложителен е той.

Ние предлагаме висококачествено обслужване и за това не можем да обещаем ниски цени за ремонт. Можем обаче да предложим услуга, в която Вие споделяте какъв е бюджета Ви за ремонт, а ние определяме кое е най-наложително, за да започнем от него. По този начин започваме ремонт на помещенията, които имат най-голяма нужда и оставяме другите, които не са чак толкова наложителни в момента. Можем да отложим не толкова спешните ремонти за напред във времето, когато имате достатъчно допълнителен бюджет за тях.

Колко време отнема ремонта?

Времето за цялостен ремонт на апартамент също е строго индивидулано. Това зависи от желанията на клиента, от квадратурата на жилището и метоположението му. В доста от случаите, когато реновирате апартамента си, се налага да се съобразяваме с изискванията за шум в кооперациите. Трябва да имате предвид факта, че това може да възпрепядства и забави рботата на служителите ни.

Съотношение: Цена – Качество

Качеството на услугите, които предлагаме е високо. Точно поради тази причина не можем да обявим конкретна цена без да знаем най-важните фактори като квадратура, план и местоположение на жилището. За нас винаги на първо място е клиентите ни да останат доволни. Поради тази причина залагаме на високото качество, което обаче е по-скъпо. Това е така, защото използваме висококачествени материали, а за Вашия обект ще се погрижат нашите колеги, които имат дългогодишен опит в тази дейност.

Разгледайте страница За Нас, където ще научите повече за екипа ни и ще разгледате сертификатите, които сме получили.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница. Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейностиКонтрол на достъп или ОВК инсталации ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

Полезни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

KMP Build

Обикновено отговаряме в рамките на един ден

Здравейте, добре дошли в нашия сайт. Моля, натиснете бутона по-долу, за да разговаряте с нас през Viber. Отговаряме в периода от 8ч. до 20ч.

Powered by WpChatPlugins
Call Now Button