Най- често използвания материал за настилки и облицовки в сградите са плочки. В зависимост от мястото на което се полагат, на стена или под, могат да бъдат фаянсови, теракотни или гранитогресни. Производството им позволява различна текстура, цветове, релеф и размери. Те могат да бъдат поставяни както на закрито така и на открито.  Основно се поставят в бани, кухни и коридори. Трудно се замърсяват и лесно се почистват.

При лепене на плочки има различни изисквания и условия, защото те са разнообразни по вид и съответно са предназначени за различни помещения.

Контактна форма


  Лице за контакт:


  Телефон:


  E-mail:


  Съобщения:

  Превръщането на вашето жилищно или търговско пространство в шедьовър изисква набито око за детайлите, превъзходна изработка и висококачествени материали. В нашата компания ние предлагаме тези три елемента и много повече чрез нашите изключителни услуги за поставяне на плочки. Нашият специализиран екип от експерти е страстен за превръщането на обикновените пространства в необикновена среда с нашите професионални услуги за поставяне на плочки.

  Несравнимо майсторство

  Нашият висококвалифициран екип е в основата на нашите операции. Всеки член притежава дългогодишен опит и задълбочено обучение в различни видове инсталации на плочки. Този опит ни позволява да работим безпроблемно по всеки проект, осигурявайки красиви и трайни резултати всеки път.

  Широка гама от материали

  Нашите услуги за поставяне на плочки не се ограничават до един вид материал. Работим с различни плочки, включително керамика, порцелан, стъкло, камък и мозайка. Тази широка гама от опции гарантира, че можем да съчетаем всеки стил, независимо дали е традиционен или съвременен.

  Персонализирани решения

  Разбираме, че всеки проект има уникални изисквания. Ето защо ние предлагаме персонализирани решения, съобразени с вашите специфични нужди и предпочитания. Независимо дали искате проста актуализация или пълна трансформация, нашият експертен екип може да вдъхне живот на вашата визия.

  Високи стандарти за качество

  Ние сме посветени на поддържането на най-високите стандарти за качество в нашата работа. Всички наши проекти се подлагат на строги проверки на качеството, за да се гарантира издръжливост, естетически вид и пълно удовлетворение на клиентите.

  ЧЗВ за Поставяне на плочки

  Ние предлагаме широк набор от услуги за облицоване на плочки, включително, но не само, облицоване на подови плочки, облицоване на стени, облицоване на баня, облицоване на кухня и облицоване на открито. Нашият експертен екип има опит в работата с различни материали, което гарантира, че можем да отговорим на всяка дизайнерска нужда.
  Абсолютно! Нашият екип ще ви преведе през целия процес, предлагайки професионални съвети относно най-добрите видове плочки, които да отговарят на вашия стил, бюджет и функционални нужди.
  Да, разбираме, че всеки клиент и проект са уникални. Ние предлагаме персонализирани решения, приспособявайки нашите услуги към вашите специфични изисквания и предпочитания.
  Нашият ангажимент към качеството е безкомпромисен. Ние извършваме строги проверки на качеството на всеки етап от проекта. Ние също така използваме висококачествени материали и наемаме обучени професионалисти, като гарантираме, че всяка плочка, която инсталираме, е едновременно естетична и издръжлива.

  Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

  Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти . На нашата Facebook страница имате възможност да следите работата ни.

  Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

  Контактна форма


   Лице за контакт:


   Телефон:


   E-mail:


   Съобщения: