Ние знаем как да се преборим с мръсотията! Вземете си заслужен отдих, обърнете внимание на близките си или просто се отдайте на любимото си хоби! Доверете ни се и оставете досадното почистване на нас! Нека нашите професионалисти по почистване се погрижат за Вашия дом или офис, защото това, което е важно за Вас, е приоритет за нас.

Контактна форма


  Лице за контакт:


  Телефон:


  E-mail:


  Съобщения:

  Услуги за професионално почистване: Вашето най-добро решение за безупречно пространство

  Представете си, че се прибирате след дълъг ден в пространство, което е чисто и свежо като хотелски апартамент. Представете си без повече прах, мръсотия или безпорядък. Ние предлагаме професионално почистване, като в него включваме:

  • жилищни домове;
  • търговски площи.

  Работим неуморно, за да гарантираме, че вашето пространство е безупречно и девствено.

  Какво предлагаме

  Нашите професионални почистващи услуги покриват широк спектър от нужди. Ето какво можете да очаквате:

  Почистване на жилища

  Ние сме специализирани в цялостно почистване на домове, апартаменти и апартаменти, оставяйки всеки ъгъл безупречен и дезинфекциран.

  Търговско почистване

  Предлагаме професионално почистване за офиси, търговски площи, училища и болници, с цел създаване на чиста, продуктивна среда.

  Професионално почистване при нанасяне/напускане

  Преместването може да бъде стресиращо. Ние можем да облекчим вашето бреме, като гарантираме, че новото ви пространство е чисто и приветливо, или че старото ви пространство е девствено за следващия си обитател.

  Дълбоко почистване

  Нашият екип надхвърля и отвъд, за да се справи с мръсотията, които често остават незабелязани, достигайки до трудни за почистване зони.

  Нашия подход

  Ние вярваме, че чистото пространство е нещо повече от просто естетическа необходимост; това е необходим аспект от поддържането на здравословен начин на живот. Ние използваме екологично чисти почистващи продукти, за да защитим вашето здраве и планетата. Нашите професионални чистачи са обучени да поддържат най-високите стандарти на хигиена, като същевременно предоставят отлично обслужване на клиентите.

  Постигнете безупречно пространство, без да си мръднете пръста. Позволете ни да свалим скучната работа от ръцете ви и да оставим вашето пространство безупречно чисто. Свържете се днес и усетете разликата между професионалните почистващи услуги.

  ЧЗВ за Почистване

  Дълбокото почистване обхваща области, които не са включени в редовното почистване. Това включва зад уредите, вътре във фурната, под мивката, рамки на прозорци, рамки на врати и первази, наред с други области.
  Да, ние даваме приоритет на използването на екологични и нетоксични почистващи продукти, за да гарантираме безопасността на нашите клиенти и техните домашни любимци.
  Това зависи от вашите специфични нужди. Ние обаче препоръчваме седмично или двуседмично обслужване за повечето домове.
  Не е задължително. Можем да организираме почистване, когато ви няма, стига да имаме подходящ достъп до помещенията.

  Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

  Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти. На нашата Facebook страница ще имате възможност да следите работата ни.

  Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

  Контактна форма


   Лице за контакт:


   Телефон:


   E-mail:


   Съобщения: