Изграждане и поддръжка на ел. инсталации

Компанията е съсредоточила своята най – голяма сила в сферата на електрослугите, а именно проектиране, изграждане, поддържане и ремонт на електроинсталации. Използваме безопасни, екологични и надеждни материали. Работим само и единствено с доказали се на международния пазар производители, сред тях: Schneider Electric, ABB, Merlin Gerin, Siemens, Osram. На всеки наш обект действа специализирана група от инженери и техници. Техните знания и умения са гаранция за крайния успех. Работата им е свързана със задължително спазване на следните наредби:

  • Наредба № 3 от 9 юни 2004 година за устройството на електрическите уредби и електропроводните линии.
  • Наредба № 2 от 22 март 2004 година за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършване на строителни и монтажни работи. 

Изградили сме голям брой електроинсталации в новопостроени жилища, офиси, магазини и публични сгради. Те са еталон за качеството, което предлагаме. Богатият ни опит, натрупан през последните 10 години, ви гарантира желаното спокойствие и сигурност. Всеки от нас притежава необходимата квалификационна група. В компанията се спазват всички норми и изисквания за безопасни условия на труд.

Нашите знания, умения и качествените материали, които използваме, ви гарантират надеждност и сигурност по време на целия експлоатационен период! Не се колебайте да се свържете с нас! Очакваме ви!