Една от основните дейности на нашата фирма е свързана с цялостната техническа поддръжка на сгради и съоръжения, кафетерии и ресторанти. Ние се грижим за нормалното функциониране на всички машини и съоръжения, както и за тяхната правилна и навременна профилактика. КМП БИЛД е до Вас, когато имате нужда от належащи ремонти или се сблъскате с непредвидени аварии.

Нашите колеги спазват всички изисквания по здравословни и безопасни условия на труд. Те имат нужните знания и умения, както и богат предишен опит в техническа поддръжка на сгради и съоръжения . Именно заради това можете да ни се доверите! Не се колебайте. Обадете се сега! Очакваме ви!

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталации, ВиК услуги, ремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.