Идеята на външната топлоизолация е да направи жилището енергийно ефективно. Чрез инвестиция в топлоизолиране на външните фасадни стени на всяка сграда, къща или апартамент се постига по голяма ефективност от гледна точна на разходите за отопление или охлаждане. Функцията на топлоизолацията е през студените месеци от годината. Когато външните температури са по ниски, те максимално дълго да задържи топлината вътре. Не допуска загуби на топлина в сградата. През месеците, когато температурите са по-високи, не позволява самите стени да се нагряват и да отдават топлина навътре. С топлоизолация намалява използването на електрически уреди за охлаждане на помещението.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти. На нашата Facebook страница ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.


    Лице за контакт:


    Телефон:


    E-mail:


    Съобщения: