Добре дошли в нашата страница ВиК услуги. Ние от KMP Build предоставяме услуги от най-високо ниво, за да отговорим на водопроводните нужди на всеки собственик на жилище. Независимо дали се нуждаете от рутинна поддръжка, спешни ремонти или нови инсталации, ние ви покриваме с нашата широка гама от водопроводни услуги. Също така разчитайте на нас и при подмяна на старата или изграждане на нова инсталация. ВиК монтажите са нашата специализация. Монтирането на тоалетни казанчета, тоалетни чинии и мивки изисква прецизно свързване с водопровода и с канала за обратните води. За новите перални, съдомиялни и бойлери Ви е необходимо присъединяване към водопровода, заустване на мръсната вода и свързване с електричеството.

Контактна форма


  Лице за контакт:


  Телефон:


  E-mail:


  Съобщения:

  Нашият екип от опитни професионалисти се стреми да ви предложи най-високо ниво на изработка и удовлетвореност на клиентите. Със солиден набор от умения, обхващащ всеки аспект на водопровода, нашите специалисти са готови да се справят с всяка водопроводна работа – без значение колко голяма или малка е.

  Нашите водопроводни услуги

  Аварийни водопроводни услуги

  Разбираме, че водопроводните аварии могат да възникнат в най-неудобните моменти. Ето защо ние предлагаме 24/7 аварийни водопроводни услуги за бързо адресиране и отстраняване на внезапни проблеми, които нарушават комфорта и функционалността на вашия дом.

  ВиК инсталация

  От инсталиране на нови тела и уреди до пълномащабни водопроводни системи за ново строителство, нашият експертен екип гарантира, че всяка инсталация е извършена според най-високите стандарти за прецизност и издръжливост.

  Поддръжка на водопроводната инсталация

  Редовната поддръжка е от решаващо значение за удължаване на живота на вашата водопроводна система и избягване на ненужни повреди. Нашите всеобхватни пакети за поддръжка са предназначени да осигурят превантивна грижа и рутинни прегледи, за да поддържате вашата система да работи по най-добрия начин.

  Водопроводни ремонти

  Независимо дали се сблъсквате с течове, задръствания или неизправно работещи тела, нашите опитни професионалисти разполагат с инструментите и експертния опит за бързо и ефикасно разрешаване на тези проблеми.

  Почистване на канализацията

  Запушената канализация може да причини значителни неудобства и дори да доведе до по-сериозни водопроводни проблеми, ако бъде оставена без надзор. Нашите експерти използват най-съвременно оборудване, за да отстранят всяко запушване и да гарантират, че вашите канали функционират безпроблемно.

  Услуги за бойлери

  Ние предлагаме цялостни решения за обслужване на вашите нужди за бойлери, включително монтаж, ремонт и рутинна поддръжка. Нашите експерти могат да работят както с традиционни нагреватели на резервоар, така и с модерни модели без резервоар.

  Ние се гордеем с нашия ангажимент за изключително обслужване, прозрачно ценообразуване и бързо време за реакция. С KMP Build можете да сте спокойни, знаейки, че вашите водопроводни нужди са в доверени, експертни ръце.

  Свържете се с нас днес, за да си уговорите среща или да научите повече за нашите услуги. Очакваме с нетърпение да предоставим първокласните водопроводни услуги, които вашият дом заслужава.

  ЧЗВ за ВиК услуги

  Ние предлагаме широка гама от услуги, включително аварийни водопроводни услуги, водопроводни инсталации, поддръжка на водопроводни инсталации, водопроводни ремонти, почистване на канали и услуги за бойлери.
  Ние се ангажираме с прозрачно ценообразуване без никакви скрити разходи. Що се отнася до времето за реакция, ние се стремим да осигурим бързо обслужване, особено в случай на спешност. Точното време обаче може да зависи от естеството на работата и разстоянието до вашето местоположение.
  Можете да се свържете с нас по телефон или имейл, за да запазите час. Като алтернатива можете да използвате и опцията „Запазване на час“ на нашия уебсайт.
  Нашата отдаденост към предоставянето на висококачествени услуги, нашият екип от опитни професионалисти и нашата бърза и надеждна реакция ни отличават. Стремим се да предоставяме първокласни водопроводни услуги, които ви осигуряват максимално спокойствие.

  Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

  Отпушване на канали

  Блокираните канали са повече от просто неудобство. Те могат да доведат до значителни смущения както в жилищни, така и в търговски условия. От бавно източващи се мивки до спрени промишлени процеси, въздействието на запушен канал може да бъде широкообхватно...

  Подмяна на мека връзка

  Меките връзки или гъвкавите съединители са основни компоненти във ВиК системи, осигуряващи важни връзки между тръби, помпи и други инфраструктурни елементи. С течение на времето тези компоненти могат да се износят, което води до течове...

  Монтаж на мивка

  Във всеки дом и всеки бизнес, мивката е повече от просто приспособление. Това е решаващ компонент от ежедневието, съчетаващ функционалност с естетика. От оживената кухня до спокойната баня, подходящата мивка може значително да подобри ефективността и стила...

  Монтаж на душ

  Превръщането на вашата баня в светилище на комфорт и релаксация започва с перфектния душ. Добре инсталираният душ може да подмлади сетивата ви и да подобри цялостната естетика на вашето пространство. Нашите професионални услуги за инсталиране...

  Монтаж на тоалетна

  Инсталирането на нова тоалетна е критична актуализация за всяка баня, която влияе както на комфорта, така и на функционалността. Това е задача, която изисква прецизност, разбиране на водопроводните системи и усет към детайла, за да се гарантира...

  Отстраняване на теч

  Течовете на вода във всеки имот могат да варират от незначително неудобство до голяма криза, причинявайки щети на конструкциите, насърчавайки растежа на мухъл и увеличавайки сметките за вода. Бързото разпознаване и отстраняване на течове...

  Изграждане на канализация

  Канализационните системи са невъзпятите герои на градското развитие, безшумно управляващи отпадъците и гарантиращи здравето и безопасността на общностите. Изграждането на здрава канализационна система е сложна, взискателна задача…

  Можете да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

  Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

  Контактна форма


   Лице за контакт:


   Телефон:


   E-mail:


   Съобщения: