Предназначението на подовата замазка е да изравни нивото на стоманобетонната подова плоча. Тъй като при монолитното й изливане няма как да бъде идеално гладка и равнинна.  Замазката има за цел да осугури подходяща основа за полагането на настилките в сградите. Подовите замазки биват две категории. Първата категория е земно-влажна подова замазка, която се състой от определено съотношение на пясък, цимент и вода. Този тип замазка е подходящ за дебелина на слоя минимум 4см за да бъде здрава. При по-големи дебелини на слоя се полага допълнително и армировъчна мрежа, която осигурява здравина и предовратява пукнатини по замазката.  Втората категория е саморазливна замазка. За разлика от класическата земно-влажна замазка при която консистенцията е хомогенна, при саморазливните замазки консистенцията е по рядка и за това тя е подгодяща при дебелини на слоя до 2см.

Контактна форма


  Лице за контакт:


  Телефон:


  E-mail:


  Съобщения:

  Когато става въпрос за всеки строителен или ремонтен проект, поставянето на здрава и прецизна основа е жизненоважно. Основата определя качеството, безопасността и дълготрайността на завършената конструкция. Тук се намесват нашите професионални услуги за замазки, които ви осигуряват сигурността и спокойствието, че вашите строителни проекти стоят на здрава основа.

  Замазката е тънък слой от специализиран материал, нанесен върху основата на пода. Той служи за множество цели, включително осигуряване на равна повърхност за полагане на крайни подови покрития, облицоване на тръби за подово отопление и подобряване на структурната цялост на пода. Тук, в KMP Build, ние се гордеем с това, че предлагаме цялостни услуги за замазка, за да гарантираме, че всеки елемент от вашия проект е завършен по най-висок стандарт.

  Видове замазки

  Има много видове замазки, като изборът до голяма степен зависи от вашите специфични изисквания и естеството на конструкцията. Най-често срещаните видове включват традиционна замазка, течна замазка и бързосъхнеща замазка. Всеки идва със своите предимства и недостатъци, така че е важно да ги разберете, преди да вземете решение.

  Предимства на качествените услуги за замазки

  Инвестирането в професионални услуги за замазка може да осигури няколко предимства:

  Подобрена издръжливост

  Подът с правилна замазка може драстично да подобри живота на покритието на пода, намалявайки нуждата от чести ремонти или смени.

  Подобрен външен вид

  Гладката и равна повърхност на замазката ще гарантира, че окончателното ви подово покритие изглежда възможно най-добре, без бучки и неравности.

  Повишена ефективност

  Качествената замазка може да подобри ефективността на системите за подово отопление, като осигури по-равномерно разпределение на топлината.

  Нашият екип от експерти е добре запознат с предоставянето както на свързани, така и на незалепени услуги за замазки, отговаряйки на различни изисквания на проекта. Свързаната замазка се нанася директно върху основната основа, предлагайки висока якост и издръжливост. От друга страна, услугата за несвързана замазка използва слой от пластмасов лист за отделяне на замазката от основата, осигурявайки гъвкавост за всякакви потенциални движения или напрежения в структурата.

  Когато става въпрос за проекти за подово отопление, нашите услуги за замазки се отличават. Ние сме специализирани в капсулирането на системи за подово отопление в замазката, осигурявайки ефективно разпределение на топлината и ефективност.

  Освен това ние разбираме значението на прецизността и точността. Нашият екип е оборудван с най-съвременна технология за предоставяне на услуги по лазерни замазки, постигайки идеалното ниво и плоскост за рекордно кратко време. С тази услуга можете да спестите време, да намалите разходите и да избегнете проблемите с ръчното нивелиране.

  Ние в KMP Build се ангажираме да предоставяме първокласно обслужване на клиентите. Ние предлагаме навременна, в рамките на бюджета и гаранция за високо качество с нашите услуги за замазки. За ваше спокойствие гарантираме, че нашият процес е прозрачен и нашите клиенти са информирани на всеки етап.

  ЧЗВ за Замазка

  В KMP Build предлагаме както услуги за залепени, така и за несвързани замазки. Ние можем да предоставим съвети относно най-добрия тип замазка за вашия конкретен проект.
  Да, ние сме специализирани във вграждането на системи за подово отопление в замазката. Този метод осигурява оптимално разпределение на топлината и ефективна работа на системата.
  Нашата услуга за лазерна замазка гарантира идеално равна и равна повърхност за част от времето, което би отнело ръчното нивелиране. Тази прецизност, бързина и ефективност могат да ви спестят време и разходи по вашия проект.
  Ние гарантираме навременно, в рамките на бюджета и висококачествено завършване на нашите услуги за замазки. Даваме приоритет на прозрачността и информираме нашите клиенти на всеки етап от процеса.

  Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

  Можете да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

  Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

  Контактна форма


   Лице за контакт:


   Телефон:


   E-mail:


   Съобщения: