Зидария на достъпни цени. Качество и професионализъм без компромиси. Бърза реакция. Зидарията е неотменен строителен процес. С негова помощ се изграждат всички преграждащи вътрешни стени и фасадни (външни) стени във всички сгради с монолитна скелетна конструкция. Стените в една сграда се делят на три групи- Фасадни- външни, вътрешни разделителни и вътрешни преградни. При използването на нови тухлени системи при зидария на външните стени, тухлите са с по-голяма дебелина за да осигурят по голяма енергийна ефективност. Разделителните са със среден размер за да осигурят по добра звуко-изолация между отделните апартаменти. При преградните стени дебелината е минимална 12,5см, за да не се губи обем от отделните помещения в един апартамент.

Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.


    Лице за контакт:


    Телефон:


    E-mail:


    Съобщения: