Зидария на достъпни цени. Качество и професионализъм без компромиси. Бърза реакция. Зидарията е неотменен строителен процес. С негова помощ се изграждат всички преграждащи вътрешни стени и фасадни (външни) стени във всички сгради с монолитна скелетна конструкция. Стените в една сграда се делят на три групи- Фасадни- външни, вътрешни разделителни и вътрешни преградни. При използването на нови тухлени системи при зидария на външните стени, тухлите са с по-голяма дебелина за да осигурят по голяма енергийна ефективност. Разделителните са със среден размер за да осигурят по добра звуко-изолация между отделните апартаменти. При преградните стени дебелината е минимална 12,5см, за да не се губи обем от отделните помещения в един апартамент.

Контактна форма


  Лице за контакт:


  Телефон:


  E-mail:


  Съобщения:

  Комплексни зидарски услуги – Подобряване на вашите сгради с превъзходно майсторство

  Като специалисти в зидарските услуги, ние се гордеем с подобряването на красотата, стойността и издръжливостта на вашия имот. Нашият ангажимент за качество, съчетан с ненадминато ниво на майсторство, ни дава възможност да осигурим превъзходна зидария както за жилищни, така и за търговски имоти.

  Защо да изберете нашите зидарски услуги?

  Ние в нашата компания разбираме, че сградата е нещо повече от структура; това е място за комфорт, бизнес и спомени. Следователно ние гарантираме, че нашите зидарски услуги не само разкрасяват, но и укрепват целостта на вашия имот.

  Нашите услуги покриват широк спектър от нужди от зидария, включително, но не само:

  • Тухлена зидария: Ние предлагаме широка гама от тухлена зидария, от изграждане на нови стени до ремонт или подмяна на стари. Тухлата е издръжлива, огнеустойчива и естествен изолатор, което я прави чудесен избор за вашия имот.
  • Каменна зидария: Каменната зидария е вековна практика, която добавя вечна красота и издръжливост на всеки имот. Независимо дали търсите рустикален или елегантен външен вид, нашите каменоделци могат да го постигнат с несравнима прецизност.
  • Бетонна зидария: За тези, които търсят рентабилно, здраво и универсално решение, нашите услуги за бетонова зидария са идеални. Ние обработваме всичко – от бетонни блокове до декоративен бетон за пътеки и вътрешни дворове.
  • Ремонт и поддръжка на зидария: Защитете инвестицията си с нашите услуги за ремонт и поддръжка на зидария. Ние помагаме да поддържате вашите зидани конструкции в най-добра форма, като удължаваме живота им и запазваме красотата им.

  ЧЗВ за Зидария

  Ние се грижим както за жилищни, така и за търговски имоти, като предоставяме пълна гама от зидарски услуги, които отговарят на вашите специфични нужди.
  Зиданите конструкции са издръжливи, но все пак изискват периодична поддръжка, като почистване, запечатване и ремонт, за да запазят своята красота и структурна цялост.
  Графикът за проект за зидария варира в зависимост от обхвата и сложността на работата. Предоставяме подробен график след оценка на спецификата на вашия проект.
  Докато първоначалната цена на зидарията може да е по-висока от тази на някои други материали, дълготрайността и ниските разходи за поддръжка често я правят по-рентабилен избор в дългосрочен план.

  Допълнителни връзки и повече за услугите, които предлагаме

  Можете да задавате Вашите въпроси и да се свържете с нас през страницата Kонтакти или на нашата Facebook страница, където ще имате възможност да следите работата ни.

  Ако пък се нуждаете от изграждане на ел. инсталацииВиК услугиремонтни дейности или поддръжка на Фотоволтаични електро централи ще отрикете тях и много други услуги, които предлагаме, в страницата Услуги.

  Контактна форма


   Лице за контакт:


   Телефон:


   E-mail:


   Съобщения: